Koppeling met Dapas Compliance Manager

Gewijzigd op Vr, 17 Dec, 2021 om 1:45 PM

Vanuit onze best of breed filosofie met daarin Tess centraal, maken we integraties met best of breed oplossingen in de markt. Dapas is een van de Tess partners met een oplossing waarbij ondersteuning geboden wordt voor het grote compliance en wwft vraagstuk. In de Dapas Compliance Manager (DCM) check je je relaties op compliancy, volledig wwft proof.


Vanuit Tess worden accounts naar DCM relaties geconverteerd, waarbij Tess leidend is wat betreft de informatie die in DCM terechtkomt. In Dapas wordt dan bepaald wat de risico's zijn op het gebied van wwtf en integriteit. Deze informatie wordt in Tess zichtbaar na synchronisatie van DCM naar Tess.


Werkwijze in Tess:

Op een account is aan te vinken of deze in DCM moet komen te staan. Het service type wat dit account moet krijgen in DCM is hierbij ook aan te geven.

Verder zijn er een aantal velden in Tess die naar DCM gestuurd worden. Als een van deze velden op het account wordt gewijzigd, zal de synchronisatie direct uitgevoerd worden en de DCM relatie bijgewerkt worden.

De gegevens worden op de volgende manier gesynchroniseerd:

Tess account:

Tess verband:

Degene die in het Organogram bestempeld staat als "Gemachtigde vertegenwoordiger", wordt overgezet naar Dapas.

DCM relatie:


Synchronisatie van DCM naar Tess:

Vanuit Dapas wordt ook dagelijks de status van het account in Dapas terug gesynchroniseerd naar Tess. Dit gebeurt vaak 's nachts. Wanneer je direct de actuele situatie wil zien, kun je deze status ook handmatig synchroniseren met de knop "Sync Dapas Account Info". Hiermee worden de velden die een rood kader hebben, bijgewerkt vanuit Dapas naar Tess.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren