Microsoft 365 configuratie Salesforce (Tess) add-in voor Outlook (OWA)

Gewijzigd op Wo, 10 Feb, 2021 om 2:24 PM

1. Ga met een Microsoft 365 admin account naar https://admin.microsoft.com
  2. Ga in het menu naar Settings/IntegratedApps
  3. Gebruik de knop "get apps"
  4. Zoek naar Salesforce en klik op de knop "Get it now" en klik op "Continue"
  5. Kies hier voor wie de add-in geinstalleerd moet worden.
  6. Klik op Next en daarna nog een keer Next en op Finish Deployment om deze configuratie op te slaan.
  7. Klik op Done om het venster te sluiten.

Je kan de add-in altijd aanpassen naar een specifieke groep of uitzetten.