Browser instellingen cookies (Windows / Mac / iOS)

Gewijzigd op Wo, 28 Jul, 2021 om 2:57 PM

Mijnaccountantsportal browser instellingen.

Windows

Edge

Link direct naar de cookies instellingen edge://settings/content/cookies

Ga rechts boven in naar de drie puntjes (...) kies dan de optie instellingen.

Kies in het linker menu de optie "Cookies en site machtigingen" en daarna klik op "Cookies en sitegegevens beheren en verwijderen"

Er zijn twee opties op de cookies te accepteren.

1. “Sites kunnen cookiesgegevensopslaan en lezen (aanbevolen)
  2. “Sites kunnen cookiesgegevensopslaan en lezen (aanbevolen)
    en “Cookies van derden blokkeren” plus “Toestaan”
    [*.]validsign.nl
     [*.]mijnaccountantsportal.nl

Google Chrome

Link direct naar de cookies instellingen  chrome://settings/cookies

Ga rechts boven in naar de drie puntjes kies dan de optie Instellingen.

Klik op "Privacy en beveiliging" en daarna "Cookies en andere sitegegevens".

Er zijn twee opties op de cookies te accepteren.

1. “Alle cookies toestaan”
  2. “Cookies van derden blokkeren” plus “Sites die altijd cookies mogen gebruiker.
    [*.]validsign.nl
    [*.]mijnaccountantsportal.nl

Firefox

Link direct naar de cookies instellingen about:preferences#privacy

Ga rechts boven in naar de drie streepjes kies dan de optie Instellingen.

Klik op "Privacy & Beveligingen"

Er zijn twee opties op de cookies te accepteren.

1.  Kies standaard als je alle cookies wilt accepteren.

2. Kies een andere optie inclusief uitzonderingen

Klik op "Uitzonderigen beheren"

Voeg validsign.nl en mijnaccountantsportal.nl toe als "Toestaan".

Mac OS

Safari

In Safari klik je links boven in het menu op "Safari" en dan de optie "Voorkeuren...".  Hier opent onderstaande voorkeuren scherm. Ga naar de Privacy tab.

“Voorkom cross-sitetracking” / Website Tracking: “Prevent croos-site tracking”  en “Blokkeer alle cookies” / “Bock all cookies” moeten  uitgevinkt zijn.

Google Chrome

Zie Windows instellingen.

iPad / iPhone

Safari

Instellingen (iPad / iPhone)

Naar beneden scrollen zoeken naar Safari

In “PRIVACY EN BEVEILIGINGEN”

“Voorkom volgen” en “Blokkeer aal cookies” moeten uit staan.

Engels “Prevent Cross-Site Tracking” en “Block All Cookies”