Silverfin koppeling beschrijving

Gewijzigd op Wo, 10 Jul om 4:23 PM

Accounts

Op een account is aan te vinken of deze naar Silverfin gesynchroniseerd moet worden. Er wordt een dossier gemaakt in Silverfin als deze nog niet eerder gesynchroniseerd is, anders zullen de gegevens op het dossier gewijzigd worden.

Informatie die gesynchroniseerd wordt:

Account (Tess)Dossier (Nmbrs)Verplicht
Accountnummer
Dossiernummer

Naam
Naam
✔️
Factuurstraat
Straat
Factuurstad
Stad
Factuurland
Land
KvK nummer
Ondernemingsnummer

Rapporteren per*
Rapporteren per
✔️
Einde van het eerste boekjaar*
Einde van het eerste boekjaar
✔️

*Alleen bij aanmaken

Koppeling/Authenticatie instellen

Om de koppeling in te kunnen stellen moet er een client id en client secret opgevraagd worden bij Silverfin. Deze tokens verschaffen toegang tot de silverfin omgeving via de API. De id en secret zijn op te vragen via info@getsilverfin.com.

Ons advies is om de koppeling in te stellen op een aparte gebruiker in Silverfin. Gelieve hiervoor een gebruiker aan te maken die alle rechten heeft.

Als al deze gegevens beschikbaar zijn kan de koppeling samen met Acuity ingesteld worden.