Nmbrs koppeling beschrijving

Gewijzigd op Wo, 29 Mei om 11:15 AM

De koppeling is op dit moment in de beta fase en is nog niet algemeen beschikbaar.



Debiteuren

Op een account groep is aan te vinken of deze naar Nmbrs gesynchroniseerd moet worden. De debiteur in Nmbrs wordt aangemaakt als deze nog niet eerder gesynchroniseerd is, anders zal de debiteur gewijzigd worden.


Informatie die gesynchroniseerd wordt:

Account groep (Tess)Debiteur (Nmbrs)Verplicht
Nummer
Nummer
✔️
Naam
Naam
✔️



Bedrijven

Op een bedrijf is aan te vinken of deze naar Nmbrs gesynchroniseerd moet worden. Nmbrs ondersteund alleen het aanmaken van bedrijven en niet het wijzigen hiervan. Als er een wijziging gedaan wordt op het account die relevant is voor Nmbrs zal deze handmatig doorgevoerd moeten worden in Nmbrs.


Informatie die gesynchroniseerd wordt:

Account (Tess)Bedrijf (Nmbrs)Verplicht
Naam
Naam*
✔️
Account nummer
Naam*
✔️
Account groepDebiteur✔️
Type periodeType periode✔️
Standaard waarde: GeenCAO Model


*Het nummer in Nmbrs kan niet gevuld worden middels de koppeling. Deze wordt tussen haakjes in de naam erbij geplaatst en kan na het aanmaken in Nmbrs eenvoudig overgenomen worden naar het nummer veld. 



Tellers

Er zijn 3 verschillende tellers in te richten. Door de beperkte mogelijkheden in de debiteuren/bedrijven synchronisatie moeten de debiteuren/bedrijven vanuit Tess aangemaakt worden in Nmbrs om te kunnen werken met de tellers. 

In de Nmbrs Instellingen kan de functioneel beheerder inrichten welke eenheden er aangemaakt moeten worden voor welke teller.  Bij de inrichting van de koppeling wordt gezamelijk bepaald op welk moment het proces gaat draaien. Voor iedere ingerichte eenheid wordt er op het contract een aantal vastgelegd volgens de methode beschreven bij de teller:


Loonstroken

Op bedrijfsniveau wordt gekeken naar het aantal medewerkers in een salarisrun in een bepaalde periode. Als de werkgeverslasten niet 0 zijn, wordt de medewerker meegeteld. Het totaal aantal loonstroken cummulatief van het huidige jaar wordt verrekend met het aantal al gefactureerde loonstroken. Het aantal dat overblijft is het aantal dat vastgelegd wordt op het contract op de dag dat het proces draait. 


Nihil aangifte

Als er vanuit Nmbrs een nihil aangifte is gedaan voor een bedrijf wordt deze meegeteld. Het totaal aantal nihil aangiftes cummulatief van het huidige jaar wordt verrekend met het aantal al gefactureerde nihil aangiftes. Het aantal dat overblijft is het aantal dat vastgelegd wordt op het contract op de dag dat het proces draait. 


Unieke medewerker per jaar

Op bedrijfsniveau wordt gekeken naar de unieke verloningen van een medewerker binnen het huidige jaar. Als de werkgeverslasten opgeteld voor dit jaar niet 0 zijn, wordt de medewerker meegeteld. Het totaal aantal medewerkers cummulatief van het huidige jaar wordt verrekend met het aantal al gefactureerde medewerkers. Het aantal dat overblijft is het aantal dat vastgelegd wordt op het contract op de dag dat het proces draait. 



Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren