Office365 koppeling instellen in MijnAccountantsportal

Gewijzigd op Vr, 21 Aug, 2020 om 5:36 PM

Voor de koppeling met Office365 is een App registratie nodig in Office 365.

Voer de stappen uit, zoals in onderstaande PDF zijn beschrijven.

De volgende 3 waarden uit deze stappen zijn nodig om in te richten in MijnAccountantsportal:

1. Map-id (tenant-id)
  2. Toepassings-id (client-id)
  3. Client-geheim (secret)

De applicatie in MAP kan nu als volgt worden ingericht:

1. Ga naar Instellingen \ Koppelingen
  2. Selecteer Office365
  3. Vul het Map-id (tenant-id) in bij Tenant id
  4. Vul het Toepassings-id (client-id) in bij Inloggegevens \ Client id
  5. Het Client-geheim (secret) dient tweemaal te worden ingevuld bij Client secret en Bevestig client Secret
  6. Klik op opslaan