In behandeling bij Digipoort / BIV

Gewijzigd op Wo, 30 Sep, 2020 om 2:53 PM

In sommige situaties kan het zijn dat KvK stukken langere tijd op "In behandeling bij Digipoort" blijven staan.

In dit geval zien we vaak dat de volgende status als laatste terug komt:
400 - Afleveren uitvragende partij gelukt.

In deze situatie is het bestand in verwerking bij de KvK. Meestal is dit zo in perioden van grote drukte of onderhoud bij Digipoort of de KvK.
Digipoort geeft aan dat dit tot 72 uur kan duren. Mocht het na 72 uur nog steeds niet goed gaan, dan kunnen we contact opnemen met service van Digipoort.