Notificaties bij accordering

Gewijzigd op Wo, 20 Jan, 2021 om 10:31 AM

De volgende notificaties worden gebruikt bij accordering

Concept item aangemaaktAls de status van het document wordt omgezet naar Concept. Dit gebeurt bij het uploaden van een document via MijnAccountantsportal of een externe webservice. Als een document direct aan de klant wordt aangeboden, dan wordt deze notificatie niet verstuurd. Doorgaans wordt deze notificatie gebruikt om de relatiebeheerder erop te wijzen dat het document moet worden aangeboden aan de klant.
Direct aangeboden aan Digipoort/BIVHet document wordt geĆ¼pload via de webservice en wordt direct doorgezet naar Digipoort/BIV. Dit is alleen het geval bij de zogenaamde MUS-accorderingstypes. Voor het daadwerkelijk verzenden naar Digipoort wordt nog een tweede mail verstuurd: Zie Verzonden naar Digipoort/BIV
Te controleren door medewerkerWordt gebruikt bij accorderingstypes met een controleverkaring. Deze mail wordt verstuurd bij drukken op de knop Indienen voor controle, waarna er een controleverkaring dient te worden geĆ¼ploadt.
Te ondertekenen met beroepscertificaatEmail wordt verstuurd op het moment dat de ondertekening met het beroepscertificaat dient plaats te vinden.
Goed te keuren door klantEmail wordt verstuurd op het moment dat er een document wordt aangeboden aan de klant ter goedkeuring.
Te lezen door klantEmail wordt verstuurd op het moment dat er een document als correspondentie wordt aangeboden aan de klant. De klant hoeft dit document alleen te lezen en niet goed te keuren/te ondertekenen. Deze notificatie wordt gebruikt voor de correspondentie en bij PDF ondertekenen, op het moment dat de medewerker als laatste ondertekent.
Aangeboden ter externe goedkeuringHet document staat klaar voor externe goedkeuring. Verwacht wordt dat de goedkeuring niet plaats vindt in MijnAccountantsportal, maar in een externe applicatie. Sommige kantoren gebruiken deze status ook om medewerkers documenten te laten accorderen in het geval van een MUS-accorderingstype. In dat geval dient deze mail verstuurd te worden naar de medewerker die deze actie gaat uitvoeren.
Te ondertekenen door medewerkerDe PDF dient te worden ondertekend door de medewerker
Te ondertekenen door klantDe PDF dient te worden ondertekend door de klant
Handtekening toegevoegdEr is een handtekening toegevoegd aan de PDF. Deze stap is ter informatie. Afhankelijk van de workflow volgt direct hierna: Te ondertekenen door medewerker/Te ondertekenen door klant/Ondertekening afgerond/Te lezen door klant. Gebruik deze templages om de betreffende klant/medewerker op de hoogte te stellen hiervan.
Ondertekening afgerondAlle handtekeningen zijn ontvangen. Deze status wordt alleen gebruikt bij PDF ondertekening, waarbij de klant als laatste ondertekent. Als de medewerkers als laatste ondertekenen in de workflow, dan wordt het document als correspondentie aangeboden aan de klant en wordt de notificatie Te lezen door klant gebruikt.
Gelezen door klantDe klant heeft geklikt op de knop Markeren als gelezen
Goedgekeurd door klantDe klant heeft het document goedgekeurd
Goedgekeurd door medewerkerDe medewerker heeft het document namens de klant goedgekeurd
Extern goedgekeurdHet document is goedgekeurd door een extern systeem
Verzonden naar Digipoort/BIVHet XBRL bestand is succesvol verzonden naar Digipoort/BIV en is daar in behandeling
Goedgekeurd door Digipoort/BIVHet XBRL bestand is goedgekeurd door Digipoort/BIV
Goedgekeurd door Digipoort/BIV, zonder vaststelling jaarrekeningHet XBRL bestand is goedgekeurd door Digipoort/BIV, er is geen datum vaststelling ingevuld in de XBRL
Document omgezet naar goedgekeurd in portalEen medewerker heeft het afgekeurde document alsnog omgezet naar goedgekeurd. In uitzonderingssituaties gebeurt het soms dat MijnAccountantsportal een bericht krijg van Digipoort/BIV dat het document is afgekeurd, maar dat de aanlevering op de achtergrond toch goed is ontvangen en verwerkt. In deze situatie kan het document alsnog worden omgezet naar goedgekeurd door een medewerker, hierbij wordt deze notificatie verstuurd.
Afgekeurd door klantDe klant heeft het document afgekeurd
Afgekeurd door medewerkerEen medewerker heeft het document afgekeurd
Extern afgekeurdHet document is afgekeurd door een extern systeem
Probleem in de data van de XBRLDigipoort/BIV heeft een fout gevonden in de inhoud van het XBRL systeem en heeft daarom de aanlevering afgekeurd.
Technisch probleem bij Digipoort/BIVEr is een technisch probleem in de communicatie met Digipoort/BIV.
Technisch probleem bij ondertekeningEr is een probleem opgetreden bij het onderteken van het document
Ondertekening beroepscertificaat niet geluktEr is iets misgegaan in de PKI-onderteken applicatie, waardoor de ondertekening met beroepscertificaat niet lukt.
Teruggezet naar conceptHet document is teruggezet naar de concept status.
VerwijderdHet document is verwijderd
Relatief aan deadline:- X dagen voor deadlineWordt verstuurd als de deadline nadert. Deze notificatie is meerdere keren in te stellen per accorderingstype.
Relatief aan deadline:- Op deadlineWordt verstuurd op de dag van de deadline.
Relatief na deadline:- Elke X dag(en) na deadlineWordt elke X dagen verstuurd na de deadline

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren