Activities tonen van een community

Gewijzigd op Wo, 2 Sep, 2020 om 9:25 AM

Let op: mijnomgeving.collab.cloud in onderstaande tekst dient te worden vervangen door de het subdomein van je eigen omgeving.

Via een omweg is het mogelijk om alle activiteiten bij een community te bekijken, door de volgende url op te bouwen.

https://mijnomgeving.collab.cloud/activities/service/html/mainpage#dashboard,commactivities,completed=yes,commUuid=00000000-0000-0000-0000-00000000000

Dit kan je doen door de volgende stappen:

1. Open de startpagina van de community die je wil bekijken
  2. De url in je browserbalk is nu: https://mijnomgeving.collab.cloud/communities/service/html/communitystart?communityUuid=00000000-0000-0000-0000-00000000000
  3.  Kopieer het gedeelte achter communityUuid= uit deze url
  4.  Plak dit achter deze url: https://mijnomgeving.collab.cloud/activities/service/html/mainpage#dashboard,commactivities,completed=yes,commUuid=
  5. De activiteitenpagina bevat nu alle gegevens.

Je kan eventueel nog meer spelen in de url.

completed=yes kun je vervangen door: completed=only of completed=no

Door only te gebruiken krijg je alleen afgesloten activiteiten. Met yes krijg je alle activiteiten: gesloten en open. Met no krijg je alleen de open activiteiten.