Activiteiten na migratie Collab.cloud

Gewijzigd op Wo, 15 Jul, 2020 om 1:04 PM

In de collab.cloud omgeving worden de Activities vervangen door Activities Plus. Activities plus is niet compatibel met de integratie die met MijnAccountantsPortal is gemaakt.
 Hierdoor zal er nog gebruik gemaakt moeten worden van de niet-plus variant van Activities. Deze is niet direct benaderbaar vanuit het menu op de collab.cloud omgeving, maar is nog wel bereikbaar via de volgende url:

https://klantnaam.collab.cloud/activities/service/html/mainpage#dashboard,commactivities

Vanuit MijnAccountantsPortal

Als een medewerker van een accountantskantoor de activiteit opent in MijnAccountantsportal, dan staat er rechts boven een link “Naar de activiteit in connections”. Deze link blijft ook gewoon werken, en gaat rechtstreeks naar de activiteit. Dit is de meest eenvoudige manier om de activiteit te openen.