Knop activiteit aanmaken verbergen op project

Gewijzigd op Vr, 31 Mei om 12:51 PM

Bij elke categorie wordt standaard altijd een knop getoond om een nieuwe activiteit aan te kunnen maken. Afhankelijk van de rechten die een medewerker heeft, kan hiermee een nieuwe activiteit aangemaakt worden of wordt er een foutmelding getoond dat je hier geen rechten toe hebt.

Soms kan het gewenst zijn om deze knop te verbergen voor iedereen bij bepaalde projecten. Dit forceert een medewerker om gebruik te maken van de bestaande activiteiten in het project, of zijn er mogelijk optionele activiteiten gedefinieerd die gebruikt moeten worden.

Verbergen instellen

Klik op het potloodje bij de categorie om deze te bewerken.

Vink het hokje aan achter het veld Verberg Activiteit aanmaken knop en klik op opslaan.

Ververs de pagina om de wijziging te zien. De activiteit aanmaken knop is nu verdwenen bij de betreffende categorie.

Deze instelling kan gedaan worden op individuele projecten en op de template. Indien dit op de template ingesteld wordt, zal daar de knop niet verdwijnen, maar zal de instelling overgenomen worden op de projecten die nieuw aangemaakt worden op basis van de template. Deze projecten zullen de knop niet meer bevatten.