510 - Validatie bij de uitvragende partij niet gelukt - KvK

Gewijzigd op Do, 14 Jan, 2021 om 12:32 PM

510 - Validatie bij de uitvragende partij niet gelukt
510 - ALG0001: Tijdens de registratie van uw deponering in het Handelsregister is iets mis gegaan. Neem bij vragen contact op met de Kamer van Koophandel: www.kvk.nl/contact


Dit is een algemene foutmelding die optreedt als er iets mis gaat bij de KvK. Helaas krijgen wij hier niet meer informatie over en kan u het beste contact opnemen met de KvK om na te vragen wat de beste vervolgstappen zijn. Zie: https://www.kvk.nl/contact/

Als u dit doet, lever dan bij de KvK het volgende aan: KvK nummer + de tijdstip waarop het document is aangeleverd + aanleverkenmerk. Dit is terug te vinden door op de detailpagina van het document te zoeken naar "Ingediend bij digipoort."

Momenteel is er bij ons de volgende specifieke situatie bekend, die u zelf kan controleren:


Meerdere deponeringen voor dezelfde klant op hetzelfde tijdstip

Als er vlak na elkaar meerdere kvk publicatiestukken van verschillende jaren worden verstuurd voor één KvK-nummer dan gaat dit soms mis bij de KvK.
Technisch gezien, zou dit gewoon moeten kunnen, maar de KvK handelt dit soms verkeerd af. Wat we dan zien is dat het eerste publicatiestuk gewoon goed wordt afgehandeld, maar dat de daaropvolgende aanlevering wordt afgekeurd.


Mogelijk wordt het afgekeurde publicatiestuk op een later tijdstip alsnog verwerkt door de KvK. Dit wordt niet meer teruggekoppeld aan MAP, maar dit kan u zelf controleren door te kijken of de jaarrekening te bestellen is via: https://www.kvk.nl/producten-bestellen/. Als deze te bestellen is, dan is de aanlevering alsnog goedgegaan. De relatiebeheerder heeft voor deze situatie een knop "Document omzetten naar goedgekeurd", waarmee de status alsnog kan worden omgezet naar goedgekeurd. Alleen de relatiebeheerder ziet deze knop.


Als na enige tijd (24-36 uur) de jaarrekening nog steeds niet is goedgekeurd, neem dan contact op met de KvK en geef aan dat het gaat om meerdere deponeringen voor dezelfde klant op hetzelfde tijdstip.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren