Caseware fout: UNKNOWN_DOCUMENT_TYPE

Gewijzigd op Wo, 14 Apr, 2021 om 10:56 AM

Caseware foutmelding:

UNKNOWN_DOCUMENT_TYPE
mus:XXXXXXXXX

Als deze melding komt dan betekent dat de Accorderingstype mus:XXXXX niet is aangemaakt binnen Mijn Accountants Portal.

Voeg de accoderingstype toe door naar de instellingen (de drie radartjes) te gaan en optie "Accordering".

Binnen Accordering ga je naar tabblad Accorderingstypes en kies daar toevoegen.

Kies hier de een standaard Accorderingstype die toegevoegd moet worden.

Klik op "Verder" (tot je terugkomt in het Accorderingstype overzicht)

Er hoeven geen aanpassingen gedaan te worden in deze pagina's.

Hierna is Accorderingstype aangemaakt.