Inloggen vanuit Tess naar Hix werkt niet in Firefox

Gewijzigd op Wo, 10 Jul om 5:05 PM

Probleem

Als je een widget opent of probeert in te loggen in Hix via de Applicaties (links onder) in Tess, dan krijg je in Firefox een login scherm, ipv dat je wordt ingelogd.

ALs je het via Chrome/Edge probeert, dan werkt dit wel.

Oorzaak

Enhanced Tracking Protection van Firefox zorgt ervoor dat het loginverzoek richting Hix niet werkt.

Oplossing

Enhanced Tracking Protection kan worden uitgezet door op het het schildje voor url in de adresbalk te klikken:

En vervolgens de optie Enhanced Tracking Protection uit te schakelen. Deze instelling wordt alleen ingeschakeld voor het huidige domein, dus uw eigen Salesforce omgeving en heeft geen impact op de privacy/tracking op andere sites.