PDF preview van XBRL bestanden

Gewijzigd op Do, 18 Nov, 2021 om 11:35 AM

XBRL bestanden kunnen worden omgezet naar een PDF.  Hierbij kunnen de volgende fouten optreden:

batavia.invalid - Het aangeleverde XBRL bestand is niet geldig

Er zit een fout in de inhoud van de XBRL, we hebben geen detailinformatie teruggekregen over wat er mis is gegaan in de rendering.  Neem contact op met de partij die deze XBRL om de inhoud van de XBRL te corrigeren.

batavia.rendererror - [Foutmelding door batavia]

De rendering service heeft een foutmelding teruggegeven. De fout zit in de inhoud van de XBRL. Neem contact op met de partij die deze XBRL heeft aangeleverd om de inhoud van de XBRL te corrigeren.

Er is een fout opgetreden, neem contact op met support van MijnAccountantsPortal

Als er andere onverwachte of interne fouten optreden, dan hebben we daarvan een melding in de logs en geven we deze melding terug. Neem contact op met support van MijnAccountantsportal en lever een tijdstip mee, dan kunnen we terugvinden wat er is gebeurd.