Contactpersoon verwijderen bij een Account

Gewijzigd op Vr, 12 Apr om 5:29 PM

Contactpersonen hebben een primair account, dat bovenin zichtbaar is (1). Dit account wordt getoond zowel bij de contactpersoon zelf als vanuit de lijstweergaves (2) en in bepaalde rapportages. Dit is het primaire account. Het verschilt van het IB-account, dat gekoppeld is aan een contactpersoon die deel uitmaakt van een IB-entiteit (3). 


Daarnaast hebben contactpersonen de mogelijkheid om secundaire accounts te hebben, die mogelijk andere bedrijven of IB-accounts vertegenwoordigen waarmee de persoon geaffilieerd is. Wanneer een contactpersoon moet worden verwijderd bij een bepaald account, kunnen er verschillende scenario's van toepassing zijn. 


1. De contactpersoon heeft het account als primair account.

Er moet een ander primaire account ingesteld worden. Dit is aan te passen door de contactpersoon te bewerken middels de knop rechts bovenin of op de details op het potloodje te klikken achter de accountnaam. Hieronder in het screenshot wordt de optie bewerken getoond. Let op! Na het wijzigen bestaat het eerdere primaire account nu als secundaire relatie.



2. Het betreft het secundaire relatie met het account.

De relatie kan verwijderd worden in het organogram onder de tab verbanden.


3. De contactpersoon is de IB-contactpersoon bij een IB-account.

De relatie kan op dezelfde manier verwijderd worden als een secundaire relatie. Echter is er bij dit IB account nu geen gekoppelde contactpersoon meer aanwezig. Koppel hierbij de juiste persoon of maak deze aan als de contactpersoon nog niet bestaat.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren