Toegang tot accounts instellen

Gewijzigd op Do, 5 Sep om 11:00 AM

De toegang van een medewerker tot een account kan per account ingesteld worden. Er zijn 3 niveau's om in te stellen, Iedereen, Divisie en Team. Standaard staat de instelling op Iedereen.

Iedereen heeft toegang

Alle medewerkers hebben toegang tot dit account en kunnen de gegevens inzien.

Alleen medewerkers van divisie hebben toegang

De ingestelde medewerkers bij een divisie krijgen toegang tot dit account. Deze optie is alleen mogelijk om te selecteren als dit in overleg gezamelijk is ingericht.

Alleen teamleden hebben toegang

Alleen de medewerkers die in het account team zitten krijgen toegang tot dit account.

Het niveau dat ingesteld staat is zichtbaar op een account in de rechterkolom. Bijvoorbeeld:

Om te achterhalen welke medewerkers het account kunnen bekijken, klik op de knop Hiƫrarchie van delen. Deze knop geeft alleen de medewerkers weer als de instelling op Divisie of Team staat. Alleen de eigenaar van het account kan deze knop zien.

Toegang wijzigen

Standaard is de mogelijkheid om de toegang te wijzigen niet beschikbaar. Neem contact op met support als deze functionaliteit gewenst is. Het veld zal dan onderin bij de systeeminformatie beschikbaar worden en is door iedereen aan te passen.

Aandachtspunten

• Als de toegang tot een account is dicht gezet, wordt ook automatisch de toegang tot de bijbehorende contracten dicht gezet.
  • De toegang tot de projecten wordt niet automatisch mee dicht gezet. Dit moet op het project zelf nog ingesteld worden.
  • Als een contactpersoon het dichtgezette account als primair account heeft ingesteld, is de toegang tot deze contactpersoon ook geblokkeerd voor de mensen die het account niet mogen zien.