Contract aantallen toevoegen of wijzigen op een (loon)contract

Gewijzigd op Do, 25 Jul om 9:49 AM

Op het moment dat het Facturatietype ingesteld staat op variabel bedrag, worden bij de facturatie ronde de contract aantallen gefactureerd, zoals het aantal loonstroken per maand. In dit artikel staat toegelicht hoe je deze kunt toevoegen of wijzigen.

Navigeer naar het betreffende contract via het account of via de contracten lijstweergave. Klik hier vervolgens op de tab aantallen.

Aantallen toevoegen

Klik binnen het contract aantallen blok op nieuw.

Vervolgens opent er een pop up waarin je de gegevens kan invoeren.

Bij datum vul je een datum in de maand waarin de aantallen van toepassing zijn. Welke dag van de maand dit moet zijn, is intern afgesproken. Voer bij aantal het nummer op en bij eenheid wat voor telling dit betreft.

Klik hierna op opslaan om deze aantallen vast te leggen bij het contract.

Aantallen bewerken

Klik achter de regel die je wil bewerken op het pijltje en selecteer de optie bewerken.

Hierna opent er een pop up waarin je de gegevens te zien krijgt en je deze kunt aanpassen. Bijvoorbeeld om de aantallen op te hogen of te verlagen.

Klik hierna op opslaan om de wijzigingen door te voeren.