Factuurvoorstel verwijderen

Gewijzigd op Wo, 20 Mrt om 4:18 PM

Een factuurvoorstel kan alleen verwijderd worden als deze nog in de status concept staat. Als het factuurvoorstel eenmaal gesynchroniseerd en gefactureerd is, is het niet mogelijk om het factuurvoorstel te verwijderen. Dit is zodat de aansluiting met de boekhouding correct blijft.

Er is vanuit Tess maar één correcte manier om een factuurvoorstel te verwijderen. Dit is als volgt:

Open het factuurvoorstel door te klikken op het factuurvoorstel nummer. Dit kan eventueel vanuit de lijstweergave of vanuit het account.

Klik op de knop Factuurvoorstel verwijderen rechtsbovenin de hoek.

Er volgt en popup om deze actie te bevestigen en eventueel een status aan te geven waar de uren en onkosten naar teruggezet moeten worden. Door dit te bevestigen en op Ja te klikken wordt het factuurvoorstel verwijderd.