Factuurvoorstellen versturen naar WeFact

Gewijzigd op Do, 25 Jul om 9:47 AM

Factuur voorstellen kunnen individueel of in bulk doorgezet worden naar WeFact. Hoe meer factuurvoorstellen tegelijkertijd doorgezet worden, hoe langer het eventueel kan duren voordat deze in WeFact zichtbaar zijn. In beide gevallen geldt, open het factuurvoorstel om de status van de synchronisatie te bekijken.

Individueel

Open een factuurvoorstel en klik in de status balk bovenin op de actie Verstuur naar WeFact.

Klik hierna op Aanduiden als huidige status om de wijziging vast te leggen.

Het is ook mogelijk om vanuit concept direct te klikken op Status aanduiden als voltooid. Hiermee geef je aan dat de Concept status gereed is en de volgende actie automatisch uitgevoerd mag worden.

Deze acties kunnen alleen uitgevoerd worden om een factuurvoorstel om te zetten van Concept naar Verstuur naar WeFact en visa versa. Selecteer je een andere status of klik je nogmaals op Status aanduiden als voltooid krijg je een foutmelding dat deze actie niet toegestaan is.

Meerdere tegelijk

Het doorzetten van meerdere factuurvoorstellen in één keer gebeurt vanuit de lijstweergave. Open de lijstweergave met de concept factuurvoorstellen. Middels de selectievakjes kun je aanvinken welke factuurvoorstellen doorgezet mogen worden.

Klik bij één van de geselecteerde factuurvoorstellen bij de kolom Status op het potloodje wat verschijnt naast Concept.

Selecteer de status Verstuur naar WeFact en vink geselecteerde items bijwerken aan om aan te geven dat deze wijziging van toepassing is op alle geselecteerde factuurvoorstellen.

De wijzigingen worden getoond en indien deze juist zijn klik op Opslaan om de wijzigingen definitief te maken.